/

Σχετικά

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΝΙΔΗΣ

Γεια, είμαι ο Δημήτρης, αφοσιωμένος σύζυγος και πατέρας που είχα την τύχη να κάνω το χόμπι μου επάγγελμα.

Είμαι λοιπόν επαγγελματίας φωτογράφος με έδρα την Αθήνα και η πορεία μου στον χώρο ξεκινά το 2006. Αυτό που με χαρακτηρίζει είναι η διακριτική μου παρουσία και το μόνιμο χαμογελό μου. Αυτό που απολαμβάνω στους γάμους είναι ότι κάθε φορά γνωρίζω νέους ανθρώπους, που εχουν μαζευτεί για την ίδια χαρά. Τη χαρά μιας νέας αρχής!

&

ΑΓΝΗ ΝΑΤΣΟΥ

Γεια, είμαι η Αγνή! Από τους αγαπημένους μου ρόλους, είναι αυτοί της μαμάς και της φωτογράφου.

Ασχολούμαι επαγγελματικά με τη φωτογραφία γάμου, την οποία γνώρισα και αγάπησα μέσα από τα μάτια του Δημήτρη που τον συντροφεύω στην δουλειά και στη ζωή. Λατρεύω τη μόδα και το καλό φαγητό! Είμαι γενικά ντροπαλή και διακριτική αλλά ιδιαίτερα παρατηρητική κάτι που κάνει τις φωτογραφίες μου να μοιάζουν με κλεφτές ματιές στη ζωή κάποιου. Αν με ρωτούσες την άποψη μου για το γάμο, θα σου έλεγα πως είμαι από αυτούς τους ρομαντικούς, που πιστεύουν ακόμα στους δεσμούς!

Ε

ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Επιλέγουμε να συνεργαζόμαστε με λίγα ζευγάρια ανά έτος για να πετυχαίνουμε ένα ποιοτικότερο αποτέλεσμα ξεχωριστά για τον καθένα.

Συνήθως οι γάμοι μας περιλαμβάνουν τις προετοιμασίες του ζευγαριού, το μυστήριο, την δεξίωση και τη φωτογράφιση της επόμενης μέρας.

Οι τιμές μας ξεκινούν από τα 1200€